Biografija

Par reci o meni...

Rodjen sam u Priboju 21.11.1998. Interesovanje prema IT-u sam iskazao u petom razredu. Do tog trenutka sam kvario racunar bezbroj puta. Tek kasnije sam prihvatio materiju drugacije. Usavrsavajuci sebe kasnije sam uspeo da dodjem do tog nivoa da sam popravljam racunare. Pre nepunih 7 godina u Batajnici zapocinjem 8. razred. Ubrzo po zavrsetku osnovne skole naravno, upisujem Elektrotehnicku skolu "Zemun" pod smerom Elektrotehnicar racunara.

Shvativsi ubrzo da sam promasio zeljeni smer jer sam ipak bio ubedjen da je to smer mog zivota, tu sam pogresio. Planirao sam da se u drugoj godini prebacim na jaci smer ali to se nije desilo iz mojih licnih razloga. Krajem druge godine vracam se samostalno web dizajnu krenuvsi sve od nule da bih do kraja kalendarske godine savladao i Bootstrap. Moj dalji napredak pratilo je to da sam se fokusirao na dizajn tek nesto kasnije sam usao u JavaScript okruzenje ali ga nisam mnogo prosirio, tacnije zadrzao sam se na osnovama. Prosto receno za moje planove i vizije unapred nije mi bio neophodan. Kroz naredne godine pa do sad usvojio sam tehnologije kao sto su WordPress, SEO, optimizacija sajta i druge. Pored web interesovanja odlicno baratam Windows OS, dok za Linux ne bih to mogao reci iako sam sada Linux korisnik svakodnevno osim kada moram nesto na Windows-u obaviti a ne moze na Linuxu.

Iza sebe imam par projekata i mnogo truda. Planiram da tako bude i u buducnosti. Trenutno studiram Visoku skolu elektrotehnike i racunarstva strukovnih studija. Druga sam godina, planiram da uspesno zavrsim skolovanje. Kasnije ako bih imao mogucnosti nastavio bih skolovanje ka visem nivou obrazovanja tj. zvanja.

HTML

CSS

Bootstrap

SEO

Optimizacija web sajta

Koliko sam jak?

Ukratko bih predstavio svoje vestine

HTML
95%
CSS
80%
Bootstrap
50%
JavaScript
20%
Optimizacija sajta
95%
SEO
20%
Windows
50%
Linux
20%