Kako smo poceli?

Shadow agencija za turisticka putovanja osnovana je u Aprilu 2019 godine u Beogradu u ulici Kralja Petra 334. Osnovana je od strane mladog biznismena Mihajila Mrsevica. Cilj nam je da postanemo lider u organizovanju turistickih dogadjaja u regionu, naravno i sire. Nas tim cini skup strucnih osoba spremnih da uvek izadju u susret.

Ko su nasi vodici?

Vodici sa prebogatim iskustvom su uvek tu da Vam omoguce sto vise informacija gde god da se nadjete sa njima u svetu avantura i provoda. Putovanja ne bi bila toliko udobna da nemamo udoban prevoz, za to se pobrinuo nas dugogodisnji partner autoprevoznik Lasta. Ceo asortiman autobusa je klimatizovan sa masazom sedista, odlicnim ozvucenjem i zavesom na prozorima :). Trudimo se da izadjemo u susret svim tipovima korisnika. Kao i drugi tipovi kompanija ili slicnih nama, imamo popuste na odredjena starosna doba korisnika.

Popusti:

1) Trudnice 50%
2) Studenti 30%
3) Deca ispod 10 godina 10%
Drzave u kojima organizujemo rute su Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Egipat, Francuska, Grcka, Holandija, Hrvatska, Italija, Madjarska, Makedonija, Nemacka, Spanija.