Vesti

Pocetna > Vesti

Popust za sve korisnike dok traje pandemija

Tokom globalnog desavanja koji je zahvatio celu planetu, odlucili smo da damo popust, za sve nase korisnike i sve nase usluge ce biti na popustu. Takodje svi termini ce biti istolerisani do maksimuma. Primera radi ukidamo sate vracanja vozila, tj. necemo naplacivati ako se zakasni u toku vracanja vozila.

14.07.2020

Fiat 500 L

Nasoj porodici automobila se pridruzuje auto novijeg dizajna savrsen za grad i van istog. Radi se o Fiat 500 L, zahvaljujuci saradnji sa kompanijom Fiat, narednih godinu dana ocekuje nas vise modela Fiat-a na raspolaganju. Nasi korisnici ce biti prvi koji ce prvi dan aranzmana provozati besplatno novi Fiat.

10.06.2020

Najbrze rastuci biznis u drzavi

Posle 3 godine napornog rada, ulaganja vremena, truda i vracanjem vernih korsnika, imali smo tu cast da budemo proglaseni za najbrze rastuci biznis u drzavi. Nagrada je urucena nasem osnivacu. Vise detalja o izgledu same veceri dodele mozete pogledati na nasem Youtube kanalu.

10.05.2020

Mihajilo Mrsevic

Osnivac firme je mladi preduzetnik Mihajilo Mrsevic iz Beograda. Vodeci se idejom da bude prvi u biznisu izdavanja automobila, uspeo je da postane broj jedan u drzavi. Sa vernim timom i musterijama koje se vracaju sve je moguce.